Self Mastery

Lär dig skapa ett stabilt emotionellt och mentalt liv med Kristove och Emma Munter.

Boka boendet senast

Boka boende här!

[ninja_form id=3]

Om kursen Self Mastery

2020-08-21 kl 09:00 - 2020-08-23 kl 16:30

En utbildning där du får lära dig skapa ett stabilt emotionellt och stabilt mentalt liv utifrån dina känslor, tankar och ditt undermedvetna. Du får bland annat möjlighet att skapa ett liv utan stress, prestation där du inte går igång på egna och andras beteenden och agerande. Du ges möjlighet att få lära dig bli din egna terapeut och hur du kan jobba med oönskade känslor, tankar och beteenden samt gå till djupet med orsakerna bakom.Dessutom får du lära dig mer om ditt undermedvetna samt hur du kan jobba med detta själv och därigenom nå bestående förändringar. Du får bl.a. lära dig hur ditt undermedvetna styr dig och hur du kan hantera och arbeta med känslor, tankar och beteenden, förändra dem och inte fastna i dem - och utifrån det skapa det liv som du vill leva. Vi tar dels upp och arbetar med effektiva och enkla verktyg för att hantera oönskade känslor och beteenden och hur vi kan göra för att hantera detta och må mycket bättre i vår vardag. Du kommer bland annat få kunskaper i känslornas påverkan på vår hjärna och kropp, hur omgivningen påverkar dig och hur du kan påverka dig själv och din omgivning. Du får lära dig bygga din självkänsla, inre lugn och inre styrka - och du får lära dig en hållbar stresshantering.

Information ang boendet

OBS! Läs innan du bokar ditt boende!

Info om Self Mastery

2020-08-21 kl 09:00 - kl 16:30

En utbildning där du får lära dig skapa ett stabilt emotionellt och stabilt mentalt liv utifrån dina känslor, tankar och ditt undermedvetna. Du får bland annat möjlighet att skapa ett liv utan stress, prestation där du inte går igång på egna och andras beteenden och agerande. Du ges möjlighet att få lära dig bli din egna terapeut och hur du kan jobba med oönskade känslor, tankar och beteenden samt gå till djupet med orsakerna bakom.Dessutom får du lära dig mer om ditt undermedvetna samt hur du kan jobba med detta själv och därigenom nå bestående förändringar. Du får bl.a. lära dig hur ditt undermedvetna styr dig och hur du kan hantera och arbeta med känslor, tankar och beteenden, förändra dem och inte fastna i dem - och utifrån det skapa det liv som du vill leva. Vi tar dels upp och arbetar med effektiva och enkla verktyg för att hantera oönskade känslor och beteenden och hur vi kan göra för att hantera detta och må mycket bättre i vår vardag. Du kommer bland annat få kunskaper i känslornas påverkan på vår hjärna och kropp, hur omgivningen påverkar dig och hur du kan påverka dig själv och din omgivning. Du får lära dig bygga din självkänsla, inre lugn och inre styrka - och du får lära dig en hållbar stresshantering.

Har du frågor kan du alltid skriva till oss!

Vi besvarar din fråga så fort vi kan.

Translate »

Registrera din kurs

För att hålla din kurs på bergakungen kan du fylla i fälten nedan. Vi kommer sedan att kontakta er för mer information.