Warning: The magic method NinjaFormsAddonManager\WordPress\Plugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/a/6/bergakungen.nu/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms-addon-manager/lib/wordpress/plugin.php on line 22 Pubkväll med Tenny & Jag! – Bergakungen

Pubkväll – TENNY & JAG!

Vi drar igång hösten med en pubkväll med en välkomponerad meny!

Kvällens meny
Boka bord här

Info om Pubkväll – TENNY & JAG!

2020-10-17 kl 17:00 – kl 02:00

Under dagen hålls en marknad på anläggningen som vi sedan avslutar med en trevlig pubkväll och livemusik med Tenny & Jag! 22-01 Inträde 50 kr. Mat kommer att serveras från kl 17.30 och bord samt mat bokas i förväg, klicka för att se menyn ovan. Inget inträde för matgäster. Serveringen kommer ske under två sittningar och platserna är begränsade. Sittning 1, 17.30 – 19.30 Sittning 2, 20.00 – 22.00 Efter det hålls baren fortsatt öppen. Ring eller sms:a Angelica på 0736990546 för att boka bord, eller använd formuläret ovan. Välkommen!

Har du frågor kan du alltid skriva till oss!

Vi besvarar din fråga så fort vi kan.

sv_SESwedish

Registrera din kurs

För att hålla din kurs på bergakungen kan du fylla i fälten nedan. Vi kommer sedan att kontakta er för mer information.