Hypnosutbildning 17-21 mars

En kraftfull och unik utbildning med Jack Johansen.

Boka boendet senast 7 mars

Boka boende här!

[ninja_form id=16]

Om kursen Hypnosutbildning 17-21 mars

2021-03-17 kl - 2021-03-21 kl

Jack Johansen håller en kraftfull och unik utbildning inom modern hypnos och hypnoterapi på Bergakungen. En utbildning som är och går långt utöver traditionell form av hypnos och hypnoterapi.

Information ang boendet

OBS! Läs innan du bokar ditt boende!

För att vi ska få in alla uppgifter behöver varje deltagare fylla i och skicka in formuläret senast sista svarsdagen, man kan alltså inte boka åt någon annan genom sin egen bokning. Kolla så att ni skickar in för rätt kurs (rätt startdatum).
Ordinarie incheckningstid är kl 15.00-18.00, senare incheckning är möjlig. Utcheckning senast 12.00. Det går bra att boka boendet från dagen innan kursen börjar. Tänk på att man alltså inte får tillgång till stugan innan kursen börjar om man bokar boendet från samma dag som kursen börjar. Deltagare som bokar med olika ankomstdagar blir tilldelade olika stugor. Det som gäller är delat boende men möjlighet till eget brukar finnas. Stugorna har två till tre sovrum med två bäddar i varje sovrum, ett mindre allrum med pentry/kök och ett badrum.
Priser: Delat sovrum 250 kr/natt. Eget sovrum 500 kr/natt. Egen stuga 1000 kr/natt.
Det är i första hand delat sovrum som gäller, i andra hand eget sovrum och i tredje hand egen stuga. Eget boende är alltså ingen garanti men vanligast är ändå att alla får som de önskar.
Önskemålen kring boendet skickas in genom formuläret ovan senast sista svarsdagen som är en vecka innan kursstart, efter det fylls platserna enligt önskemål och turordning och man kan inte längre avboka. Betalning av boendet sker i förskott, återbetalning görs ej.
Vid utcheckning städas och töms stugan och nyckeln läggs i nyckelboxen vid receptionen. Vill man inte städa själva går det bra att köpa till för 600kr (4-bädds) alt 800kr (6-bädds), disk ingår inte, full städtaxa debiteras vid otillräcklig städning. Inget husgeråd får förflyttas, exempelvis kaffemuggar tillhörande stuga till kurslokal eller till annan stuga. Föremål som fattas räknas som förskingring även om de finns någonstans på anläggningen, detta eftersom att personalen inte kan veta till vilken plats föremålen förflyttats och därför inte har någon möjlighet att hinna återplacera dessa innan incheckningstiden samma dag.
Mejla gärna vid frågor.

Info om Hypnosutbildning 17-21 mars

2021-03-17 kl - kl

Jack Johansen håller en kraftfull och unik utbildning inom modern hypnos och hypnoterapi på Bergakungen. En utbildning som är och går långt utöver traditionell form av hypnos och hypnoterapi.

Har du frågor kan du alltid skriva till oss!

Vi besvarar din fråga så fort vi kan.

Translate »

Registrera din kurs

För att hålla din kurs på bergakungen kan du fylla i fälten nedan. Vi kommer sedan att kontakta er för mer information.