Bra att veta om bergakungen

Bokning och avbokning

Det är alltid enklast att boka direkt på hemsidan, då kan även personal på anläggningen hjälpa till att ändra bokningen om det skulle behövas. Man kan alltid avboka gratis fram till ett dygn innan om förhinder skulle dyka upp.

Incheckning och utcheckning

Ordinarie incheckningstid är mellan 15.00-18.00. Om man har möjlighet att betala via Swish så kan incheckningstiden vara mer flexibel, man checkar då enkelt in på egen hand efter betalning enligt instruktioner i bokningsbekräftelsen, tidigast när stugan meddelas vara redo (om innan kl 15) eller hur sent man vill på kvällen.


Städning

Vid utcheckning städas stugan om slutstädning inte köpts till, städtaxa utgår vid icke-tillfredställande städning. Diskning och sopavfall ingår inte, sopkärl finns. Nyckeln kan lämnas i nyckelboxen vid receptionen.

Hund

Hund tillåts i vissa stugor och kostar extra 100kr/hund att ta med. Medtag egen hundbädd, hundar får ej vara i möblerna.

Gå intensivkurs AM-körkort på trafikskolan

Många åker långväga för att gå den omtyckta mopedkursen på byns trafikskola, kursen är under två dagar och en del föredrar därför att boka stuga för övernattning. Det går bra att notera som meddelande om bokningen gäller för elever så samordnar vi tillsammans med trafikskolan skjuts för eleverna till och från trafikskolan och buss/tåg-stationen, samt mat under kvällen om så önskas (från pizzeria).

Trafikskolan hämtar vid stugan på morgonen och vi bjuder på städningen. Läs mer om utbildningen här!

Gå kurs på Bergakungen

Under fliken KURS/KONFERENS hittar man aktuella kurser, vi brukar där samordna boendet och hjälpa till så att kursdeltagare kan -om de önskar- dela boende i stugor uppdelade för tjejer och killar, man bokar då inte stugan i det vanliga bokningsformuläret utan i formuläret under respektive kurs, där också mer information kring boendet finns.

Djuren

Gå gärna in och gosa med djuren men mata dem inte, de kan få ont i magen. Getterna är lugna och mycket vana vid barn, ha uppsikt över barnen vid kontakt med djuren, innanför och utanför hagen.

Övrigt

Goda parkeringsmöjligheter finns, minst en bil får plats invid varje stuga.


Vägar finns till alla stugor - kör inte över gräsmattorna tack.

Kasta inte vattenballonger på området tack.


Om något djur befinner sig utanför hagen är det oftast ingen fara, de går in själva.


Om ni bor i flera stugor – flytta inga föremål från stugor till andra stugor, föremål som fattas räknas som förskingring även om de finns på annan plats, eftersom personal inte kan veta vart de flyttats och hinna leta upp dessa innan incheckningstiden samma dag.

Kontakta oss

BESÖKSADRESS

Ebbarp 3625

POSTADRESS

Ebbarp 3625, 283 91 OSBY

TELEFON

0479-144 44

E-POST

Info@bergakungen.nu

HÖGSÄSONG:

1 Juni – 31 Aug

Registrera din kurs

För att hålla din kurs på bergakungen kan du fylla i fälten nedan. Vi kommer sedan att kontakta er för mer information.

sv_SESwedish
de_DEGerman sv_SESwedish