Hypnosetraining Teil 1

Hypnotische Zustände und Phänomene bei Jack Johansen.

Boka boendet senast 4 November

Boka boende här!

Om kursen Hypnosetraining Teil 1

2020-11-18 kl 2020-11-22 kl

Jack Johansen håller en kraftfull och unik utbildning inom modern hypnos och hypnoterapi på Bergakungen. En utbildning som är och går långt utöver traditionell form av hypnos och hypnoterapi.

Information ang boendet

OBS! Läs innan du bokar ditt boende!

För att vi ska få in alla uppgifter vi behöver måste varje deltagare fylla i och skicka in formuläret senast sista svarsdagen, man kan alltså inte boka åt någon annan genom sin egen bokning. Kolla så att ni skickar in för rätt kurs (rätt startdatum).
Ordinarie incheckningstid är kl 15.00-18.00, senare incheckning är möjlig. Kursen startar på onsdagsmorgonen innan eventuella tidigare boendegäster har checkat ut ur stugorna, många kursdeltagare väljer därför att boka boendet från tisdagen, för att vara på plats och ha tillgång till stugan när kursen börjar. Vill man boka boendet från onsdagen får man alltså inte tillgång till stugan förrän tidigast kl 15.00 på onsdagen. Deltagare som bokar med olika ankomstdagar kan alltså inte hamna i samma stuga. Det som gäller är delat boende men möjlighet till eget kan finnas. Stugorna har två till tre sovrum med två bäddar i varje sovrum, ett mindre allrum med pentry/kök och ett badrum.
Priser: Delat sovrum 250 kr/natt. Eget sovrum 500 kr/natt. Egen stuga 1000 kr/natt.
Det är i första hand delat sovrum som gäller, i andra hand eget sovrum och i tredje hand egen stuga. Eget boende är alltså ingen garanti men vanligast är ändå att alla får som de önskar.
Önskemålen kring boendet skickas in genom formuläret ovan senast sista svarsdagen som är två veckor innan kursstart, efter det fylls platserna enligt önskemål och turordning och man kan inte längre avboka. Betalning av boendet sker i förskott senast en vecka innan kursstart, återbetalning görs ej.
Utcheckning ur stugorna sker senast kl 12.00 på söndagen, stugan ska då vara tömd och städad och nyckeln lagd i nyckelboxen vid receptionen. Meddela om ni önskar boka extranätter för utcheckning dagen efter eller senare. Slutstädning går att köpa till för 600kr (4-bädds) alt 800kr (6-bädds), full städtaxa debiteras vid ej tillräcklig städning. Inget husgeråd får förflyttas, exempelvis kaffemuggar tillhörande stuga till kurslokal eller till annan stuga. Föremål som fattas räknas som förskingring även om de finns någonstans på anläggningen, detta eftersom att personalen inte kan veta till vilken plats föremålen förflyttats och därför inte har någon möjlighet att hinna återplacera dessa och städa innan incheckningstiden samma dag.

Info om Hypnosetraining Teil 1

2020-11-18 kl – kl

Jack Johansen håller en kraftfull och unik utbildning inom modern hypnos och hypnoterapi på Bergakungen. En utbildning som är och går långt utöver traditionell form av hypnos och hypnoterapi.

Har du frågor kan du alltid skriva till oss!

Vi besvarar din fråga så fort vi kan.

Registrera din kurs

För att hålla din kurs på bergakungen kan du fylla i fälten nedan. Vi kommer sedan att kontakta er för mer information.

de_DEGerman
sv_SESwedish de_DEGerman