Välkommen till Bergakungen!

Njut av naturen på Bergakungen

Välkommen till Bergakungen Stug- & Konferensanläggning, en naturnära stugby i Norra Skåne ett stenkast från sjö och badplats. Bergakungens 11 stugor och 50 bäddar ger plats åt både de stora och små sällskapen. Stugbyn är ett populärt alternativ för de som vill njuta av naturen under ledigheten, men även för de som behöver en skön sovplats i förbifarten till ett bra pris. Bröllop, fester och andra tillställningar är stugbyn också van vid.


På bergakungen finner du också vår restaurang och bar för frukost, luncher och middagar, (tillfälligt stängd pga corona). Hos oss kan du alltid hyra el-scootrar och kickbikes för att åka iväg på en mysig utflykt. Vi hyr också ut vår konferenssal vid kurser, kalas, fester eller andra aktiviteter. Vi har nu även en hoppborg som barnen älskar att klättra runt i. Kom och njut av er familjesemester i vår lilla djur- och naturvärld!

På gång just nu

2020-08-21

En utbildning där du får lära dig skapa ett stabilt emotionellt och stabilt mentalt liv utifrån dina känslor, tankar och ditt undermedvetna. Du får bland annat möjlighet att skapa ett liv utan stress, prestation där du inte går igång på egna och andras beteenden och agerande.


Snart kan du se dina barnens ögon lysa upp när dom får hoppa loss i hoppborgen. Hoppborg är en lekanordning som är en form av en uppblåsbar byggnad, kanske i figur av en clown eller tårta, som fylls med luft som barnen kan hoppa i. Namnet hoppborg kommer från att den oftast är formad som en borg, men kan lika väl vara formad som en clown, discokula, rutschkana eller som en hinderbana.


2020-11-06

En kraftfull och unik utbildning med Jack Johansen.


2020-11-18

Hypnotiska tillstånd och fenomen med Jack Johansen.


Vill du hålla en egen kurs på Bergakungen?

Är du kursledare?

Vi erbjuder dig som kursledare att ta del av Bergakungens stugor och lokaler för att genomföra din kurs på bästa sätt i en lugn och naturnära atmosfär.

Läs mer under sidan för kurser och konferenser

Kontakta oss

BESÖKSADRESS

Ebbarp 3625

POSTADRESS

Ebbarp 3625, 283 91 OSBY

TELEFON

0479-144 44

E-POST

Info@bergakungen.nu

HÖGSÄSONG:

1 Juni – 31 Aug

Registrera din kurs

För att hålla din kurs på bergakungen kan du fylla i fälten nedan. Vi kommer sedan att kontakta er för mer information.

Registrera din kurs

För att hålla din kurs på bergakungen kan du fylla i fälten nedan. Vi kommer sedan att kontakta er för mer information.

sv_SESwedish
de_DEGerman sv_SESwedish